16 Temmuz 2012 Pazartesi

Dört Mevsim


Şu dört mevsimi de yaşama olayı olmasa ne güzel olurdu di mi hayat. Ben şahsen sadece sonbahar ve ilkbaharı yaşayalım istiyorum. Herşeyin aşırısı zararlı. Sıcağın da, soğuğunda. Mesela yazın "Londıra ve Amısterdam" gibi olalım. Kışın da "Fıloransa ve Selanik" gibi olalım. Ne dersiniz? Nasıl fikir?

Tabi ki bunlar gerçekleşmeyeceği için ben kendi yöntemimi buldum. İleride zengin olunca (bak ne kadan emin konuşuyorum) Türkiye'ye kış gelince hooop atlıcam uçağa doğru Melbourne, Sydney.. Sonra yaz mı geldi? Hooop atlıcam uçağa......... Yine Melbörn Sidney tabi ki... :) Ahaha. Ama Allah var iyi fikir di mi. :)

Değil mi? :(  Neyse.

Oyyşşh bu sıcakta bu kadar serin hayalden sonra gelelim gerçeklere. Sınav sonuçlarının açıklanmasını bir annenin savaştan dönen oğlunu beklemesi gibi, ne bileyim bir kutup ayısının bahts...jkdfghdw her neyse oraya girmeyeyim. :) Sabırsızlıkla bekliyorum kısacası.

Ahaha :) Bu arada daha demin nelerden bahsediyodum yok zenginlik, sidney midney, şimdi bahsettiğim şeye bak. :) Ahahaaaa.... TAM BİR İRONİYİM. :) Allahım sen akıl fikir ver şu kuluna şu sıcaklarda. Kafa gitti. Ama kafa nereye biz oraya.... Gerçekler acıdır anlamam lazım. :( :(

Bİ NOT: Bİ DE İLERİDE ZENGİN OLUNCA EVİMİN HER ODASINA KLİMA TAKTIRCAM :( :( SADECE Bİ ODADA YETMİYO. BANYOYA BİLE TAKTIRCAM... :(

Madem ki bu Kırmızı Acı Biberlerin konseri varmış Türkiye'de onların bi şarkısını koyiyim. Amanın.. Grubun isminde bile "hot" geçince bi acayip oluyorum. :/ :/ Koysanıza grubun adını şöyle ICEBERG falan filan. :/


Listen or download Red Hot Chilli Peppers Can't Stop for free on Prostopleer

2 yorum:

... dedi ki...

"Koysanıza grubun adını şöyle ICEBERG falan filan" ahahahahha salak! off güldüm. beynin erimiş senin sıcaktan.

2 mevsim olsun o da bahar olsun teklifini canı gönülden destekliyorum. zengin olunca bana izlanda'dan yazlık alsana edebaliii. nooolur:D biliyorum soğuk ama haftasonları atlar bi serinler gelirdik hı? doğa filan mis hem!

not: klimalı ofiste kıçımız donuyo, bi şal veriver ordan çocuuum:p

not 2: sınav sonuçlarını ben de merak ediyorum, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruuum^^

Edebali dedi ki...

hem de nasıl eridi :( bu yorumu yazdıktan sonra birazdan yapısal olarak parçalanıyorum.

ahahah :) zengin oliyim, izlanda'yı bırak grönland'dan yazlık alıcam. :) şu an izlanda bile güneyde kalıyor. anca grönland keser. :)

he? hö? donmak mı? ayy birden kafa gitti, algılayamadım. bunu da mı yapıcaktın joy? nispet ha? :) :P

iyi haberler gelicek, öyle sanıyorum.