19 Haziran 2011 Pazar

Nihayet İstanbul'a geliyorlar!


Hayatın hep pozitif tarafını işaret eden, biraz da insanların davranışlarını iğneleyen şarkılarıyla ünlenen bu grup Türkiye'ye geliyor nihayet! Caz sevmeyen insanlara bile caz dinletiyorlar, sevdiriyorlar. Akbank Caz Festivali için İstanbul'a geleceklermiş. Sokaklarda, caddelerde, köşebaşlarında söyledikleri şarkılarla ün kazanan Zaz'ın İstanbul'a da geldiğinde konserine gidemeyecek olanlar için İstiklal Caddeesi'nde mini bir konser vermesini beklerim ayrıca. :)  :P Bu arada geçen gün D&R'da gördüğüm kadarıyla şu anda en çok satan yabancı albüm Zaz'ın albümüymüş. Boşuna gelmiyorlar demek ki. Belli bir kitleleri var.

Not: Bu arada görseldeki Isabella ablamızın da ayrı bir sempatikliği vardır. :) Öhöm. Gönül canlı görmek ister onu. :) Havalimanına karşılamaya gitmeyi düşünüyorum. :P :)

Çok güzel de müzik yazısı yazarım böyle. :) :P

8 yorum:

U Yeah dedi ki...

Off Allah , diyorum ben üniversiteli olacaksın, burstan bu konsere ayıracaksın, aileye pembe,beyaz,gri her türlü yalanı söyleyip biraz daha para alacaksın(istanbul boru değil). Ah ulan ah, Zaz, ben kazanıyım gel sen yine olur mu beyb?

Edebali dedi ki...

Valla bence full seyirciye çıkarsa seneye de çağırırlar festivale. :) O açıdan umutluyum ben de. :)

Aylak Kadın dedi ki...

zaz'ın kendi web sitesinde henüz bi duyuru yok ama gelirlerse mükemmel olur hakkaten. albümün çok satmasına şaşırmamak gerek zaten nerdeyse bütün kafelerde zaz çalıyor, facebookta sürekli videoları dönüyor...

Edebali dedi ki...

Birçok web sitesinde "geliyorlar" diye yaygara çıkınca ben de hiç resmi web sitesine bakmadım valla. :) Umarım gerçekten geliyorlardır, balon haber değildir bu haberler.

G R İ ❥ dedi ki...

geliyorsa kacirmamak lazim . ben gidemem, far faaaar away oldugum icin, ama bak bunu sakin kacirma .. zazzie - c'est magnifique ,,,,

Edebali dedi ki...

Valla ben bu sene gidemeyeceğim gibi gözüküyor. Ama eğer burayı sever, seneye yine gelirlerse festivale, kaçırmam o zaman! :)

Deli Anne dedi ki...

Aha! iyi ki gezintiye çıkmışım bloglar arasında.. Zaz'ın kitlesi var, çok var hem de.. bloglara bakmak bile yeterli bunun için:)

Edebali dedi ki...

Evet. Blog dünyasında özellikle çok seviliyor. :)