21 Mayıs 2011 Cumartesi

Ebru


Muhtemelen çok yakında popüler olacak bu şarkı Ebru adlı bir Türk sanatçımız tarafından yapılmıştır. Kendisi Londra'da oturan bir gurbetçidir.(Gurbetçi kelimesi de ne acayip lan) Şimdiden adı bazı müzik listelerinde görünmeye başladı bile. Şimdiden duyun istedim yani. İleride şarkı popüler olunca hava atarsınız millete "Ben bunu daha yeni çıktığında dinlemiştim. Aaa sen daha yeni duydun?" gibisinden. :) Ama samimi söylüyorum bu ses ortalığı yıkar ileride. Bu kadar da iddialıyım. Avrupa'da giderek popülerleşiyor bu şarkı. http://www.ebruofficial.com/ Bu da sitesi. Soyadını hiçbir yere yazmadığı için onunla ilgili ayrıntılı bilgilere erişilemiyor ne yazık ki. Google'da yazıyorum Ebru Gündeş çıkıyor. :)

Şu sıralar müzik ile ilgili yazı yazmıyordum. İyi geldi bu. :) Blogun açılmasına vesile olan şey bitmesin değil mi. Herneyse. Enjoy this:

Set me free by ebrumusic

2 yorum:

tuba dedi ki...

tam adını, söyleyenini bilememekle birlikte ben bu şarkıyı sanki daha önce duymuştum gibime geliyor :) çok güzel gerçekten de, kızın sesi de süper. yolu açık olsun.

Edebali dedi ki...

Benim de yeni dediğime bakma 11 ay önce yapmış bu şarkıyı. :) Sadece daha yeni listelere girmeye başladı. Duymuş olma ihtimalin yüksek bu yüzden. :)